مناظره +رسایی+ نصیرپور + زارعی +رادیو +گفت و گو+متن +کامل - خبر روز
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
برترین خرد، شناخت آدمی به خویش است . هرکه خود را شناخت، خرد ورزید و هرکه نشناخت گمراه شد . [امام علی علیه السلام]
امروز: پنج شنبه 103 آذر 8
رادیو گفت و گو: آقای نصیرپور نظرتان را می شنویم.

رسایی: اجازه دهید، هنوز بحث من تمام نشده. قانون اساسی می گوید تفسیر قانون اساسی به عهده شورای نگهبان است تفسیر قانون عادی به عهده مجلس است. حالا بحث نظارت این قانون اساسی به عهده شورای نگهبان است بحث سر این است که این نظارت بایداستصوابی باشد یا به اصطلاح آقایان باید استطلایی باشد. این را ما نباید تعیین کنیم،شورای نگهبان باید تأیید کند. به اضافه شورای نگهبان رهبر معظم انقلاب بارها تأکید کردند این نظارت استصوابی است. بله باید هم باشد.البته شورای نگهبان باید قانون را رعایت کند و اگر شورای نگهبان قانون را رعایت نکند،آقایان حق دارند اعتراض کنند بصورت قانونی ولی نمی توانند بروند شیشه بشکنند ؛نمی توانند بروند بانک آتش بزنند؛ نمی شود عناصر منافق بیایند در خیابان و بعد این ها به آن ها بگویند مردم خداجو. این ها فقط حق دارند اعتراضشان را بصورت قانونی اعلام بکنند؛ مراجع ذی صلاح هستند و در رأس این مراجع ذیصلاح، آقایان می گویند ما هم می گوییم : رهبر انقلاب. همه آقایان می گویند ما رهبری را قبول داریم. آقای کروبی می گویند من خیلی مشکلم دارم، ولی چون رهبری تنفیذ کرده قبول کردم. خوب اگر رهبری را قبول دارید، مواضع این رهبری که مشخص است. آقای نصیرپور عزیز من می گویم شفاف یعنی همین. اگر شما واقعاً قبول دارید این را که نباید بگوییم رقابت داخلی و دعوای داخلی.
شما می گویید نظام با این چیزها از بین نمی رود. من هم همین را می گویم ؛قبلا هم از این اتفاقات افتاده. اگر قرار بود نظام با این حوادث از بین برود، تا به حال ده ها بار باید از بین می رفت . این آدم ها هستند که از بین می روند. سوال این است که این دوستان چرا با شفافیت در این موضوعات صحبت نمی کنند. همین موضوع که آقای کروبی خواستار حذف آن شده، آقای نصیرپور اعلام کنید طبق قانون اساسی استدلال بنده درست است یا غلط؟


رادیو گفت و گو: شما اشاره کردید که من میدان را خالی می کنم. ما نمی خواهیم میدان را خالی کنید. آقای نصیر پور گفتند دو به یک برای اینکه اعتدال برقرار شود آقای زارعی هم صحبت هایشان
رسایی: آقای نصیرپور امیدوارند که شاید آقای کروبی یک طرفدار پیدا کند. فکر می کنم که خودشان هم گفتند مواضع آقای کروبی مواضع حزب نیست. یعنی آنقدر این مواضع نامناسب است که دوستان آبروداری می کنند و می گویند این به حزب ما مربوط نیست.
را بعد از آقای نصیرپور بفرمایند.


نصیرپور: من به شما تضمین می دهم آقای رسایی به این زودی ها میدان را ترک نخواهد کرد. ما خدمت آقای زارعی هم از قبل ارادت داشتیم؛ الان هم مضاعف است. من همان که گفتم دوباره اینجا اتفاق افتاد. آقای رسایی از موضع برتر می خواهند همه چالش هایی ذهنی که در ذهنشان است را یک دفعه در یک جلسه حل کنند. بینید دوست عزیز همکار گرامی، ما اگر قانون را با همین شکل آن نپذیرفته باشیم، طبیعتاً نباید وارد عرصه رقابت شویم و وارد مجلس شویم. اینکه پذیرفتیم با این مکانیزم وارد مجلس شورای اسلامی شویم معلوم است نظر ما راجع به شورای نگهبان،نظارت استصوابی و قانون موجود چیست. البته اینکه روش اصلاح این مسئله چیست. طبیعتاً این در خود قانون مطرح شده . ما هم مثل آقای رسایی معتقدیم که تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است و ما خلاف این را هم تا به حال نگفتیم،هیچ ادعایی هم تا به حال نکردیم و ادعایی هم نداریم اما حالا که بنابراین شده که از هم سوال بپرسیم، آقای رسایی بگویند آیا به همه قانون اساسی اعتقاد دارند یا به بخشی از آن؟ اگر به بخشی از آن اعتقاد دراید که بحثی وجود ندارد. اگر به همه قانون اساسی اعتقاد دارید که من مطمئنم اعتقاد داردید در عمل هم باید کمک کنیم که این اتفاق بیفتد. من از موضع جامعه شناختی به مسئله نگاه می کنم. به هر حال یک اعتراضی به انتخابات بود و بعضی از دوستان تصور داشتند که اتفاقاتی افتاده، آن ها حرفشان را زدند و بلافاصله بعد از انتخابات تشکلهای رسمی نظام جمهوری اسلامی که از نظام جمهوری اسلامی مجوز فعالیت دارند تقاضای تجمع و راهپیمایی دادند،به هر دلیلی موافقت نشد. وقتی با یک رفتار قانونی بر اساس قانون اساسی موافقت نمی شود و به هر دلیلی،مصلحت سنجی به عهده مسئولین است. من نمی خواهم بگویم چرا موافقت نشده. تشکل های رسمی که متأثر از همین قانون مجوز فعالیت گرفتند هزینه فعالیت را می پردازند و یکی از حقوقی قطعی شان که در قانون اساسی آمده،حق تجمعات قانونی است. طبیعتاً وقتی ما به تشکل های رسمی مجوز ندهیم رفتارهای غیرقانونی بروز خواهد کرد. طبیعتاً در رفتارهای غیرقانونی کسی مسئولیت نمی پذیرد. البته من در نقش خواص که مورد تأکید مقام معظم رهبری است نمی خواهم وارد آن شوم. این یک تکلیف شرعی است و ما وظیفه می دانیم که همه باید موضع خود را اعلام کنند. اتفاقاً من فکر می کنم وقتی آقای کروبی اعلام کردند که بعد از تنفیذ رهبری دولت را به رسمیت می شناسند ،در واقع توجه به همین فرمایش رهبری است. اما می خواهم بگویم که آقای رسایی اگر جنابعالی و دوستان ما در دولت با کمی مماشات به رفتارهای حزبی بها می دادند و اجازه می دادند که این تشکلهای رسمی مسئولیت بپذیرند و تخلفات احتمالی را در این تجمعات به عهده بگیرند ما دیگر امروز ناچار نبودیم یکدیگر را متهم کنیم. مگراین جزء قانون اساسی نیست؟ شما چرا کمک نمی کنید که مجمع روحانیون مبارز به عنوان تشکلی که شناخته شده است ،در دو سه مرحله تقاضای مجوز کردند به هر دلیلی مسئولین امر صلاح ندانستند. دیگر طبیعی است وقتی چهار نفری که معلوم نیست از کجا هدایت می شوند،کارهای ساختار شکنانه می کنند،این مربوط به خود آن هاست و این مطلقا مورد تأیید نیست...

زارعی: اجازه می دهید من هم صحبتی داشته باشم؟


رادیو گفت و گو: چون آقای رسایی میانه صحبت،نکته ای را فرمودند من احساس کردم می خواهند صحبت کنند. اگر ممکن است...قبل از اینکه پاسخ صبحت های آقای نصیرپور را بدهید یک سوال دیگر را هم مد نظر داشته باشید؛این که آقای کروبی به احکام دستگاه قضا برای محاربین و ساختار شکنان هم اعتراض کردند.نظرتان را در این مورد هم بفرمایید.


زارعی: بحث من در مورد بیانیه است. در این بیانیه آقای کروبی مطرح کردند، در واقع این هدف را تعقیب کردند که به مناسبت 22 بهمن یک بیانیه صادر کنند و این روز را گرامی داشته باشند به عنوان یک روز سرنوشت ساز در تاریخ انقلاب و هدف هم این بوده که دعوت کنند که مردم بیایند در صحنه حضور پیدا کنند ولی در همین بیانیه ایشان مطالبی مطرح می کنند که برای کسی که این بیانیه را بخواند این سوال پیش می آید که با چه انگیزه ای باید به راهپیمایی 22 بهمن بیاید.


رادیو گفت و گو: ممکن است به برخی محورهای آن اشاره کنید؟


زارعی: ایشان در واقع نظام را زیر سوال می برد. اولاً که خودش را مطرح می کندکه من کسی هستم که سن و سالم این است ، هیچ انگیزه سیاسی ندارم ،رسیدن به پست و مقام برای من مسئله خیلی مهمی نیست که با این ادبیات که دیگر حرف من حرف اساسی است و از روی حب و بغض هم صحبت نمی کنم. بعد بلافاصله مطرح می کنند و شروع می کنند نظام را زیر سوال بردن. اول اینکه جمهوریت و اسلامیت نظام را زیر سوال را بردند. بحث من این است که جمهوریت نظام چه طور زیرسوال رفته؟ بالاخره آقای کروبی آمده در انتخاباتی شرکت کرده در مناظرات در تبلیغات حرف های خود را زده ،آقای موسوی زده،آقای احمدی نژاد زده، آقای رضایی زده،هر کاری خواستند کردند،هر حرفی هم که می خواستند
نصیرپور: ما اگر قانون را با همین شکل آن نپذیرفته باشیم، طبیعتاً نباید وارد عرصه رقابت شویم و وارد مجلس شویم. اینکه پذیرفتیم با این مکانیزم وارد مجلس شورای اسلامی شویم معلوم است نظر ما راجع به شورای نگهبان،نظارت استصوابی و قانون موجود چیست. البته اینکه روش اصلاح این مسئله چیست. طبیعتاً این در خود قانون مطرح شده . ما هم مثل آقای رسایی معتقدیم که تفسیر قانون اساسی با شورای نگهبان است و ما خلاف این را هم تا به حال نگفتیم،هیچ ادعایی هم تا به حال نکردیم و ادعایی هم نداریم.
به هم زدند. مردم این را دیده اند و 40 میلیون نفر هم آمده اند پای صندوق و نهایتاً انتخاب کردند. در واقع اگر انتخابات را زیر سوال ببریم جمهوریت را زیر سوال برده ایم و با مردم برخورد کرده ایم؛ به مردم می گوییم چراشما این انتخاب را کردید و به شعور مردم در واقع تجاوز می کنیم. جمهوریت اگر این گونه زیر سوال رفته ،از طرف آقای کروبی و کسانی که نتوانستند رأی بیاورند،زیر سوال رفته ؛باید صبرمی کردند در یک فرصت های دیگر خودشان را در صحنه اجتماع وارد می کردند .

در رأس نظام رهبری و ولی فقیه است،خوب مگر مقام معظم رهبری اعضای ستاد آقای کروبی را احضار نکردند؟ مگر ستاد آقای موسوی،آقای احمدی نژاد،آقای رضایی را دعوت نکردند؟ مگر با آن ها صحبت نکردند ؟ مگر دلایلشان را نشنیدند ؟ مگر پاسخ این ها را ندادند؟ آخر سر مگر به این ها نگفتند آقا شما بروید خودتان را از این اغتشاشگران جدا کنید.مگر نفرمودند:این ها اصلاً با شما نیستند. شما اینها را از خود طرد کنید تا برای مردم شفاف شود؛اما آن هااین کار را نکردند. اسلامیت نظام را چه کسی برده زیر سوال؟ اسلامیت نظام را دولت برده زیر سوال؟ چگونه برده زیرسوال؟ اسلامیت نظام را همین نوع موضع گیری ها زیر سوال برده.این در واقع ادبیات آقای کروبی است.اگر آقای کروبی واقعاً احساس مسئولیت می کند نباید از این گونه ادبیات استفاده کنند که به مردم بگویند ما 22 بهمن بیاییم ولی هزار انگ هم بزنند و بگویند مجازاتها سنگین است وقوه قضائیه را ببرند زیر سوال. اگر آقای کروبی الان قوه قضائیه را زیر سوال می برد، این قوه قضائیه در نظام جمهوری اسلامی همان قوه قضائیه است که در اوایل انقلاب در قضیه منافقین و در قضیه بنی صدر کسانی که اسلحه به دست رفتند و کسانی که معارضه کردند با نظام،با همان ها برخورد کرده. ما در واقع داریم عملکرد گذشته قوه قضائیه و همه این رفتارها را زیر سوال می بریم. شما اگر به قوه قضائیه اشکال و ایرادی دارید،مگر کسی شما را منع کرده از اینکه به رئیس قوه قضائیه اطلاعات تان را بدهید که اینجا اشتباه شده. شما که بیانیه می دهید و دستگاه قضائیه را که زیرسوال می برید. جمهوریت اسلامیت را هم که زیر سوال می برید برای چه چیزی شما می گویید 22 بهمن بیایید در خیابان و از نظام حمایت کنید. به نظر من این بیانیه دیگر از چند پهلو هم رد شده. انتظار این بود با این اوضاع و احوالی که پیش آمده و خودشان هم گفتند که دولت را قبول داریم،چون رهبری تنفیذ کرده. من واقعاً نمی دانم آقای کروبی چه طوری موضع می گیرد؟ آیا می خواهد از رهبری حمایت کند و تبعیت کند یا می خواهد علیه آن اقدام کند؟ این نوع موضع گیری های پیچیده و در هم بر هم آخرش این است که در مقابل نظام ... در واقع کسی که این بیانیه را بخواند و نداند این را آقای کروبی نوشته و داده یقیناً باید این گونه استباط کند که این از آن کسی است که می خواهد با نظام مخالفت کند و مقابله با نظام کند. الان که دشمن آمده پشت دیوار ما. چه طور دشمن طمع کرد؟ چه طور دشمنی که قرار بوده با ما مذاکره کند وگفته بود تمام شده ما دیگر مقابله نداریم؛ امریکایی که اسم جمهوری اسلامی را در سی سال انقلاب نم برد در یک سال گذشته واقعیت جمهوری اسلامی را قبول کرده،این امریکایی است که دوباره الان آمده نیرو مستقر می کند سایت مستقر می کند.رسانه هایش به شدت علیه نظام تبلیغ می کنند. انتظار من از آقای کروبی این است که ایشان هم کمک می کرد به نظام نه اینکه یک بیانیه ای بنویسند که افراد را بیشتر به نیامدن تشویق کندتابه آمدن.

رادیو گفت و گو: آقای زارعی متشکرم . آقای نصیرپور اگر نکته ای باقی مانده خیلی کوتاه بفرمایید. چون مناظره ما خیلی طولانی شد.


نصیرپور: من پاسخی ندارم.


رادیو گفت و گو: اگر ناگفته ای باقی مانده.


نصیرپور: یک سوال دارم از آقای دکتر زارعی و حتی جنابعالی. چون من عرض کردم متأسفانه وقتی گفتم دوستان دفتر،بیانیه را برای من تهیه کنند اطلاعاتی برای من آوردند که بیشتر تحلیل دو سه جمله از آن بیانیه بود و این تحلیل ها هم کاملاً جهت دار بود. می خواهم سوال کنم جنابعالی،دکتر زارعی،یا حتی آقای رسایی آیا اصل بیانیه یعنی از ابتدا تا انتهای آن راملاحظه کردند یا همین چیزهایی است که در سایت ها یا تحلیل هایی که مبتنی بر اعتقادات شخصی گردانندگان آن سایت ها نوشته شده، دیده اند؟

رسایی: من آن را خواندم.

زارعی: من هم مسافرت بودم وقتی آمدم متن بیانیه را دوستان در اختیار من قرار دادند و فرازهای مهم آن همین هایی بود که من خدمت شما عرض کردم.

نصیرپور: من ابتدا هم عرض کردم که چون ندیدم نمی توانم راجع به کلیت بیانیه اظهار نظر کنم. من از دکتر زارعی و آقای رسایی که من معتقدم که از کلیت قانون اساسی اطلاع دارند و همه ما اینگونه هستیم خواهش می کنم به این نکته توجه کنند،قریب یک ماه گذشته من نامه ای نوشتم به محضر ریاست محترم قوه قضائیه و خواهش کردم که ترتیبی دهند دفتر حزب فعالیت مجددش را آغاز کند و با رفع پلمپ ما خودمان بتوانیم فعالیت تشکیلاتی داشته باشیم. من معتقدم اگر این انسداد برای حزب اعتماد ملی پیش نمی آمد و اجازه می دادند که حزب نقش حزبی و کارکرد خود را داشته باشد امروز موضوع بحث ما این مطالب نبود و من این نگرانی را دارم از دو گروه من نگرانم،یک گروه افرادی که با اصل نظام مسئله دارند، طبیعتاً آن ها تلاش می کنند از روزنه نفوذ کنند و ضربه بزنند و از طرف دیگر کسانی که با افراط گرایی مانع رفع کدورت ها و رفع مسائل و مشکلات هستند، نگرانم. این دو موضوع را دودم یک قیچی می دانیم و معتقدیم این ها هدف نهایی شان قطع شجره طیبه نظام است و ما قطعاً معتقدیم
زارعی: در خصوص اینکه بعد از انتخابات چرا به این اصل قانون اساسی بی توجهی شده و برای تجمعات فرصت داده نشد،نظر خودم را که شاهد قضایا بودم عرض می کنم. وقتی که ساعت نزدیک 11 شب روز انتخابات آقای موسوی می آید و اعلام می کند که من رئیس جمهور شدم و اگر اتفاق دیگری بیفتد نظام مسئول است و این حرف در شرایطی است که تا ساعت 1:30 شب در برخی شهرهای بزرگ مردم پای صندوق ها بودند. وقتی کار خلاف قانون انجام می دهند، خداوکیلی شورای نگهبان حق نداشت تمام آراء آقای موسوی راباطل کند؟ اعلام کند که موقع رأی گیری در حین رأی دادن، ایشان اعلام تبلیغات کرده. آقایان با قانون شکنی درخواست دارند که مطابق قانون عمل شود. این نوع مواضع مقدمه ای شد برای مسایلی که بعداً در پیش بود.
که امریکا تغییر اساسی در آن نیفتاده . این امریکا همان امریکایی است که ما رابطه گرگ و میش با او داریم و خیلی سهل انگارانه و ساده لوحانه به برخی از حرف های آنها نباید هیچ کدام از دلتمردان ما نگاه کنند و باز یک خواهش از همه دوستان دارم که با نگاه مثبت به بعضی مسائل، کمک کنند تا سرمایه های اجتماعی نظام از بین نرود،چون ما این نظام را پایه ریزی کردیم که سال ها به عنوان نماد تفکر شیعی و حکومت شیعی ان شاالله سردمدار جریان انقلاب جهانی باشیم.


رادیو گفت و گو : آقای نصیرپور عدالت در مدت زمانی که قرار بود پاسخ صحبت های دوستان را بفرمایید رعایت شد؟

نصیرپور:ما چون آقای زارعی رانماینده بالقوه سراب می دانیم و اختلافی هم با ایشان نداریم ، لذا بیش از سهم مان هم صحبت کردیم.


رادیو گفت و گو:خیلی متشکریم آقای رسایی، کوتاه اگر ممکن است بفرمایید.


رسایی: ممنون.حالا شوخی جدی آقای نصیرپور همچنان روی موضع اولشان پا فشاری داشتند. من دو سه نکته رامی خواهم عرض کنم. ما همه قانون اساسی راقبول داریم آقای نصیرپور،همانگونه که جنابعالی هم فرمودید، قانون اساسی گفته این تجمعات می تواند برگزار شود به شرط اخذ موافقت قانونی. موافقت قانونی هم شرط دارد و شرط آن هم این است که مخل مبانی دینی و انقلاب نباشد. من سوال می کنم بالاخره مجموعه ای که در طول این 7 ماه،هر چه ما جلوتر آمدیم متأسفانه آن ها در کجروی خود بیشتر پافشاری کردند. این حزب اعتماد ملی هم بالاخره یک سر دارد، یک دبیرکل دارد و قانون که نمی تواند به اعضای یک حزب در کوچه و خیابان نگاه کند، نگاه می کند به رأس حزب اعتماد ملی. شما خودتان در همین جا می فرمایید این مواضع آقای کروبی از طرف حزب نیست. خوب حزب اعتماد ملی اعلام کند نظرش در مورد مواضع دبیرکل آن چیست؟ تا قانون هم در مورد بازگشایی پلمپ و اجازه مجوز تصمیم بگیرد. وقتی که شما همچنان دارید یکی به نعل یکی به میخ، از شخصیت آقای کروبی حمایت می کنید اما از حرف های او حمایت نمی کنید،ما نمی دانیم این یعنی چه؟ قانون باید چه کار کند؟ دستگاه قضایی این را چه کار کنند؟ وقتی که سد گذاشته اید جلوی قانون. سایت نوروز را که متعلق به حزب مشارکت است نگاه کنید(صبح روز جمعه انتخابات نوشته تقلب در کجا سازماندهی می شود و بعد آدرس اتاق های وزارت کشور را داده . آقای زارعی به یاد دارند که آن روز وقتی من به ایشان این را نشان دادم و به دوستان دیگر هم نشان دادم ،معلوم بود که این ها می خواستند نشان دهند که تمام دوربین های وزارت کشور کجا قرار دارد، اتاق کامپیوتر کجا قرار دارد، دقیقاً آدرس می دادند برای اینکه اگر در انتخابات به نتیجه نرسیدند که می دانستند نمی رسند،بتوانند با برگزاری تجمعات به سمت حتی گرفتن وزارت کشور بروند. آقای نصیرپور یا دوستان دیگر می گویند حزب نمی تواند موضع گیری کند، راه حل دارد آقای نصیرپور ،شما اعضای حزب جمع شوید و یک:نظرتان را در مورد مواضع آقای کروبی اعلام کنید. دو :نظرتان را در مورد مسائل بعد از انتخابات بر اساس دو محور یعنی قانون اساسی و مواضع رهبری اعلام کنید. بنده قول می دهم بیایم کنار شما و اگر دیدم مواضع شما منطبق بر قانون اساسی و دیدگاه رهبری است بنده،آقای زارعی دوستان دیگر تلاش می کنیم دفترحزب اعتماد ملی باز باشد. وقتی شما از آقای کروبی حمایت می کنید معلوم است که قانون اجازه نمی دهد. چون این تجمعی است که مورد تأیید رسانه های بیگانه است.


رادیو گفت و گو: 15 دقیقه است از وقت مناظره ما به اتمام رسیده.

نصیرپور:هفتاد و پنجی است ما اعتراض داریم.

رادیو گفت و گو:بفرمایید.

نصیرپور:برای اینکه امشب بحث را خوب تمام کنیم، اشاره می کنم. کمیسیون ماده 10 احزاب ناظر بر فعالیت احزاب و ارکان هر حزب است،هر حزبی مسئولیت خود را دارد. حالا که آقای رسایی پیش شرط می گذارند از گشایش دفتر حزب تا ازاجرای این اصل قانون اساسی حمایت کنند و می گویند اول شما موضع اعلام کنید من پیشهاد می دهم آقای رسایی منزلشان اعضای شورای مرکزی را شام دعوت کنند تا ما جایی داشته باشیم برای جلسه ...

رادیو گفت و گو:آقای زارعی یک دقیقه هم شما صحبت کنید.

زارعی:من در خصوص اینکه بعد از انتخابات چرا به این اصل قانون اساسی بی توجهی شده و برای تجمعات فرصت داده نشد،نظر خودم را که شاهد قضایا بودم عرض می کنم. وقتی که ساعت نزدیک 11 شب روز انتخابات آقای موسوی می آید و اعلام می کند که من رئیس جمهور شدم و اگر اتفاق دیگری بیفتد نظام مسئول است و این حرف در شرایطی است که تا ساعت 1:30 شب در برخی شهرهای بزرگ مردم پای صندوق ها بودند. وقتی کار خلاف قانون انجام می دهند، خداوکیلی شورای نگهبان حق نداشت تمام آراء آقای موسوی راباطل کند؟ اعلام کند که موقع رأی گیری در حین رأی دادن، ایشان اعلام تبلیغات کرده. آقایان با قانون شکنی درخواست دارند که مطابق قانون عمل شود. این نوع مواضع مقدمه ای شد برای مسایلی که بعداً در پیش بود و چنین ملاحظاتی بود در مراجع...


نصیرپور:میزان رأی اقای احمدی نژاد را ساعت 6:30دقیقه بعد از ظهر در سایتش زده بود یا خیر؟


زارعی:نخیر.

نصیرپور:خیلی تشکر.

زارعی:مردم مراجعه کنند ببینند. آقای فاتح 10 مصاحبه کرد در سایت کلمه و اعلام کرد که ...

نصیرپور:من راجع به حوزه انتخابیه خودم ،شهرستان سراب به همه دوستان جریان اصلاحات و سایرین که پرسیدند ،گفتم من بدون ترید نتیجه انتخابات را در شهرستان سراب کامل و صد درصد تأیید می کنم و هیچ تقلبی در حوزه من اتفاق نیفتاده .

زارعی:آقای نصیرپور، دوستان دیگر ...

نصیرپور:شما موضع من را خواستید.

رادیو گفت و گو: ما برنامه های دیگر هم داریم ولی اگر شما بخواهید ما برنامه های بعد را تغییر می دهیم تا شما ادامه دهید.اما در روزهای بعد هم می توانیم این بحث را ادامه دهیم.

زارعی:کلید را بگذارید بروید .

رادیو گفت و گو: چهره های شاخص دیگری هم از دو جناح سیاسی میهمان برنامه ما بودند که به علت طولانی شدن بحث فرصت حضوراین عزیزان میسر نشد. همین جا از دوستانی که شنونده برنامه ما بودند طی برنامه ها ی مختلف با ما ارتباط داشتند تشکر می کنیم . از این سه بزرگوار هم تشکر می کنیم. شبهای دیگر هم در خدمت این عزیزان خواهیم بود . خدا نگهدار...

منبع ما : http://www.bornanews.com


 نوشته شده توسط گروه خبری روز در چهارشنبه 88/11/21 و ساعت 8:18 عصر | نظرات دیگران()
 لیست کل یادداشت های این وبلاگ
کانال تلگرامی اخبار ( یارانه و اخبار جدید )
یارانه مهر واریز شد/ایرانیها 280هزار میلیارد تومان یارانه گرفتند
بازگشایی پایگاه اطلاعاتی آمار طی یک هفته آینده
اطلاعیه شماره 7 ستاد هدفمندی یارانه ها منتشر شد
پرداخت 40 هزارو 500 تومان یارانه اسفند ماه
عناوینی از سایت دولت
نتایج هفته اول اجرای قانون هدفمندی یارانهها
تصویب نرخهای جدید حمل و نقل
قیمت مصوب انواع نان
قیمت پله های 7 گانه مصارف برق
میزان سهمیه و قیمتهای جدید بنزین و گازوئیل و گاز خودرو
تعرفه های جدید گاز
فروشگاه اینترنتی شما
آغاز به کار سامانه جمع آوری اطلاعات اقتصادی خانوار از اول آذر ما
دفاع از قرآن
[همه عناوین(3262)][عناوین آرشیوشده]

بالا

طراح قالب: رضا امین زاده** پارسی بلاگ پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ

بالا